Over ons

Watersports Addict is opgericht door Arjen Meijer. De overtuiging dat bezig zijn met dingen waar je van houdt zorg draagt voor langdurige motivatie en interesse is de basis van Watersports Addict. Daarbij zijn wij van mening dat je door reizen, en daarmee het ontmoeten van nieuwe mensen en culturen, je horizon verbreedt en je zo meer perspectief krijgt op je eigen wereld.

Watersports Addict biedt alleen bestemmingen aan die door ons persoonlijk uitvoerig zijn bezocht. Zodoende weten we wanneer te gaan, waarheen te gaan en met wie te gaan. Op deze manier kunnen we instaan voor ons product, de mensen met wie we werken en weten wij zeker dat jij waar krijgt voor je geld!

Neem vandaag nog contact met ons op!

HET TEAM

Wij zijn Watersports Addict(s).

Lange reizen en liefde voor kitesurfen heeft ons veel gebracht en dat willen we graag delen.

Wij dragen er zorg voor dat jij geniet van je avontuur!

Watersports Addict founder Arjen Meijer

Arjen Meijer

Oprichter

Arjen werd reeds op een jonge leeftijd door het watersport virus getroffen. Het begon met windsurfen en werd al snel gevolgd door zeilen. Na tijden met windsurf spullen heen een weer gesleept te hebben leek kitesurfen dé uitkomst toen dat ten tonele verscheen, evenveel lol maar minder gesleep! De last toevoeging op de verschillende watersporten is wave-kitesurfen. Het gevoel van golfsurfen maar zonder al dat gepeddel!

Met een achtergrond in Hospitality Management probeert hij via Watersports Addict zijn passie voor watersport en zijn kennis van de gastvrijheidindustrie te combineren.

Watersports Addict Marketing: Ellen Kessels

Ellen Kessels

Marketing

Voor een marketeer is Ellen wel héél goed met een kite! Na haar opleiding tot “Master of Science” heeft ze een doorgeleerd over On- en Offline Marketing tijdens haar betrekking bij Microsoft. Ze is goed in wat ze doet en is een echte professional. Gelukkig heeft ze zelf na een aantal jaar besloten dat ze meer uit het leven wilde halen is langdurig op reis gegaan. Na terugkomst in Nederland is ze voor zichzelf begonnen en wij hadden het geluk haar te ontmoeten. Iemand met een passie voor watersport en haar skills is voor ons de beste combi die wij hadden kunnen bedenken!

ONZE PARTNERS

Wij werken alleen met de beste aanbieders. We zijn trots op de partners die ons helpen jullie het beste products te bieden