WATERSPORTS ADDICT  VOORWAARDEN

Indien je een boeking bij Watersports Addict™ maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Watersports Addict™. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed heeft gelezen alvorens de boeking te maken. Daarnaast gaat Watersports Addict™ ervan uit dat je de reisinformatie op de website hebt gelezen.

 

Bedrijfsinformatie

Watersports Addict

Beelslaan 22

2012 PK

Haarlem

Tel: +31 6 484 06 885

e-mail: arjen@watersportsaddict.com

internet: www.watersportsaddict.com

 

IBAN: NL47ABNA0460734970 to Watersports Addict

Bank: ABN AMRO

 

KVK- nummer:

BTW: NL185.429.269.B01

 

Publicatie

Afbeeldingen, kaarten en informatie zijn verschaft door partners, vvv kantoren en professionele fotografen. Het kan voorkomen dat foto’s van accommodatie niet overeenkomen wegens vele hotelkamers of accommodatie plaatsen. Watersports Addict™ kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Eventuele fouten in een brochure, route, advertentie of enige andere publicatie zullen op de website van Watersports Addict™ hersteld worden, zodat je altijd de meest actuele en juiste informatie kunt terugvinden.

 

Privacy

Voor het boeken van een reis, het aanvragen van een brochure of het lid worden van de nieuwsbrief heeft Watersports Addict™ jouw gegevens nodig. Jouw gegevens worden met zorg door Watersports Addict™ behandeld. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Prijzen

Watersports Addict™ werkt met fluctuerende prijzen, welke gebaseerd zijn op basis van vraag en aanbod. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de reis welke je boekt later goedkoper of wellicht duurder wordt aangeboden. Daarnaast werken wij vaak met last-minutes en aanbiedingen. Dit houdt in dat de prijzen tijdens het seizoen kunnen fluctueren en de actuele prijzen vindt je op www.watersportsaddict.com.

 

Boeken en betalen

Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt Watersports Addict™ dit als een definitieve boeking.

 

Hoofdelijke aansprakelijkheid

Degene die een reis boekt is hoofdelijk aansprakelijk (ook voor alle anderen die hij/zij aanmeldt).

 

Minderjarige boeken bij Watersports Addict

Door het maken van de boeking verklaart de minderjarige reiziger toestemming te hebben gekregen van ouders en/of voogden.

Wijzigingen

Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen (voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is). Voor iedere wijziging worden € 10,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

Annuleren

Een annulering dient schriftelijk of per e-mail binnen 3 dagen na de gebeurtenis waardoor de reis geheel (of gedeeltelijk) wordt geannuleerd te worden gemeld. Houdt er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten én bij een geldige reden, heb je recht op (gedeeltelijke) teruggave van de reissom. Watersports Addict™ kan een annulering alleen in behandeling nemen wanneer deze per mail of schriftelijk is ingediend door de hoofdboeker. Een medereiziger is niet hoofdelijk aansprakelijk en kan daarom geen annulering doorgeven. Watersports Addict probeert altijd naar een gepaste oplossing te zoeken, maar kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor uw annulering.

 

Annulering van een reis door Watersports Addict

Bij sommige reizen is een minimum deelname vereist. Tot een aantal dagen voor vertrek kan deze reis nog geannuleerd of verplaatst worden. Hou hier rekening mee!

 

Betalen

De aanbetaling is 50% van de reissom. Dit bedrag dient direct na boeking te worden betaald. Ook dienen de kosten van de eventuele annuleringsverzekering direct te worden voldaan. Het restant bedrag dient zes weken voor vertrek bij Watersports Addict™ binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

LET OP: Watersports Addict brengt voor iedere boeking €10,- extra administratie kosten in rekening

 

Voorwaarden voor 1- of meerdere persoonskamer

De voorwaarden die gelden op een éénpersoons- of gedeelde kamer indien mogelijk staan bij de reis vermeld. Neem ze goed door.

 

Reispapieren

Als Watersports Addict™ de gehele betaling heeft ontvangen, worden ongeveer een week voor vertrek per e-mail de reispapieren toegestuurd. Hierin vindt je alle gegevens betreffende de reis. Wil je je reispapieren per post ontvangen, dan worden hiervoor € 15,- verzendkosten berekend. Je dient de gegevens op de (vlieg)tickets en vouchers op juistheid te controleren. Indien iets niet overeenkomt met hetgeen je geboekt hebt, dan dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Watersports Addict™.

 

Reisdocumenten

Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. In sommige landen dient je paspoort na thuiskomst nog een bepaald aantal maanden geldig te zijn. Je dient dit zelf uit te zoeken. Als je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, dien je altijd bij de ambassade van het land waar je heen wilt reizen na te gaan of je een visum nodig hebt. Het over de juiste reispapieren beschikken, is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid. Watersports Addict™ kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Geen afkoelingsperiode

Wij willen je erop wijzen dat boekingen die je via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde ´afkoelingsperiode´, die in de wet ´kopen op afstand´ wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die je via onze website boekt.

 

Schade

De deelnemer van deze reis is ten alle tijden aansprakelijk voor alle schade die door de deelnemer wordt toegebracht aan materiaal, de organisatie Watersports Addict™ alsmede voor schade toegebracht aan derden. Ook is de deelnemer ten alle tijden aansprakelijk voor schade toegebracht aan het terrein of eventueel aanwezige begroeiing of meubilair.

 

Deelname op eigen risico

Het is de deelnemer bekend dat het deelnemen aan de (kitesurf) arrangementen risico’s zijn verbonden. Deelname geschied volledig op eigen risico. De deelnemer verklaart door akkoord te gaan met deze verklaring tijdens de boeking de organisatie niet aansprakelijk te kunnen stellen voor schade in welke vorm en door welke oorzaak dan ook is ontstaan. Deelname aan (kitesurf) arrangementen kan slechts geschieden als deze verklaring door elke deelnemer is getekend of akkoord gegaan bij de boeking. Verder dient iedere reiziger een reisverzekering afgesloten te hebben die de risico’s van (kite)surfen dekt, Watersports Addict is gerechtigd deze polis op te vragen en in te zien.

 

Uitsluiting van deelname bij wangedrag

Bij wangedrag of het niet opvolgen van aanwijzingen van de organisatie kan de deelnemer worden uitgesloten van verdere deelname aan de (kitesurf) arrangementen zonder teruggave van de reissom. Zoiets is ter beoordeling van de organisatie.

 

Copyright

Copyright 2016 Watersports Addict™. Niets van de website of brochure van Watersports Addict™ mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Watersports Addict™.

 

Ontevreden of klachten

Heb je klachten over de reis of ben je ontevreden over de accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de vertegenwoordiging van Watersports Addict™ ter plaatse. Of neem contact op met ons hoofdkantoor zodat er direct actie kan worden ondernomen. Bij thuiskomst is het vaak al te laat dus laat het ons op tijd weten.