Altijd al willen leren kitesurfen?

Waarom neem je geen les? Voel de kracht van de vlieger, geniet van het water en voor je het weet vaar je heen en weer! Wij garanderen dat je zult genieten van het gevoel van vrijheid. Omdat wij zeker willen weten dat je goed en veilig les krijgt werken wij samen met Kiteboardschool.nl.

Locaties

kaart spots nederlandWatersports Addict is een Nederlands bedrijf. Gedurende het voorjaar, zomer en najaar biedt Nederland fantastische locaties om te kitesurfen! Er is bijna altijd een geschikte spot in de buurt, ongeacht je niveau of ervaring. Neem les of ga met ons mee naar een van de fantastische bestemmingen deze winter.

Prijzen

Privé les (minimaal 2,5 uur)                       1 uur       € 70,-

Introductie les (max 3 personen)           3,5 uur      € 110,-

3-Daagse cursus (max 3 personen)       10,5 uur     € 280,-

4-Daagse cursus (max 3 personen)           14 uur     € 350,-

Boek nu!

Dan leren wij jou kitesurfen!

Naam*

Email*

Ik ben geïnteresseerd in:
Privé les
Introductie les
3-Daagse cursus
4-Daagse cursus

IKO

IKO-logoThe International Kiteboarding Organisation is een wereldwijds opererende organisatie voor en door kitesurfers. Middels jarenlange ervaring hebben zij een veilige en leuke lesmethode opgesteld die snel resultaat boekt. Al onze instructeurs en begeleiders zijn door de IKO gecertificeerd.

Materialen

North logoBij Watersports Addict werken we met materialen van North Kiteboarding en ION. Door het gebruik van de nieuwste materialen en modellen bieden wij de best mogelijke ervaring aan onze klanten en cursisten.